Friday, 9 December 2011

assalamulaikum semua,
harap semua sehat dan sentiasa dirahmati Allah.
urmm, saya nak cerita ni. saya sekarang dalam penghijrahan. tapi saya nih manusia yang lemah, tak kuat. iman saya tak kuat. Hanya Allah je yang tahu. saya nak berubah. nak berubah jadi insan yang lebih baik. kawan saya fasehah shairah selalu share kt wall fesbuk saya tentng wanita yang bertudung labuh, pasal cple and banyak lagilah. tengs sayang membantu saya. tapi saya penah cakap kat dye yang saya ny tak kuat, tak kuat nak lawan semua ny. then dye cakap macam ny " tini boleh insyaAllah, banyak-2kan berdoakan. kite selalu ade dengan tini ". urmm saya selalu menitiskan air mata kalau mengingati hal ni (sekarang ny pon tengah berkaca jew mata ny). Ya Allah sesungguhnya aku hambaMu yang lemah, tak tahan dengan dugaanMU dan cubaan dariMu walaupon dugaan itu sekecil zarah Ya Allah. Ya Allah hanya padamu sahaja aku meminta,aku memohon dan aku mengadu sesungguhnya Engkau Maha mendengar sagala masalah-2 hambaMU. ku mohon Engkau kuatkanla imanku, kuatkan semangatku serta tabahkan hatiku. dan saya berharap kalian jugak dapat mendoakan saya. :'(

2 comments: